tag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post7890772743255158783..comments2022-03-25T14:08:54.734+01:00Comments on LC cuisine: Gombás Pizza (szénhidrátszegény és húsmentes)LC Cuisinehttp://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-43606839055362876152014-04-15T21:26:44.561+02:002014-04-15T21:26:44.561+02:00Sziasztok!
Kipróbáltuk a receptet, problémamentes...Sziasztok!<br /><br />Kipróbáltuk a receptet, problémamentesen zajlott a készítési folyamat! :) (búzasikér került a pizza tésztába, mert az volt éppen itthon) A végeredmény pedig abszolút pozitív csalódás! A szószba került egy kis chili cayenne, lehet ez "vette el" a tészta mellékízét. A feltét pulykamellsonkából és 2 fajta sajtból állt..<br />Nagyszerű recept, még az állandó kritikusaim is elismerő szavakkal illeték a művet!! ;) Egyszóval hajrá, próbáljátok ki, megéri! Legjobb reformpizza-alap recept!<br /><br />Üdv: ZitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-77413712031937218812011-10-11T08:33:45.134+02:002011-10-11T08:33:45.134+02:00Szia "Névtelen":)
Persze, hogy figyelem...Szia "Névtelen":)<br /><br />Persze, hogy figyelem a blogot, hiszen én is használom a recepteket, csak sajnos új bejegyzéseket nincs időm publikálni.. nagyon szeretnék igényes, tényleg kipróbált/bevált receptekről írni, de sajnos ez elég sok időbe kerül... ami most nekem nincs.<br /><br />Visszatérve a receptre:<br />egyetlen egy dologra tudok gondolni, hogy a tojások nagyon különböző méretűek szoktak lenni... még két közepes ("M"-es) tojás súlya is eltérhet.. Én leggyakrabban "nagy", azaz "L"-es tojást használok. <br /><br />De kisebb tojás mellett - ahogy írtad - vizet is lehet nyugodtan hozzátenni, az úgy is az első pár perceben kisül belőle, nem marad nedves a massza. Egyébként sem lesz túl híg tészta, inkább amolyan ragacsos, krumlipüré szerű, de még kenhető. amikor a sütőlapra borítom, akor én is vízbemártott kanállal szoktam elsimítani. <br /><br />Azóta már "tovább fejlesztettem" a tészát, és egy kevés vizet és 1-2 (csapott) evőkanál darált lenmagot is adok hozzá. Így rostdúsabb és talán egészségesebb lesz as pizza-alap. <br /><br />Remélem tudtam segíteni...LC Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-611351973968650482011-10-10T18:54:35.439+02:002011-10-10T18:54:35.439+02:00Szia! Nem tudom, hogy egyáltalán figyeled-e még ez...Szia! Nem tudom, hogy egyáltalán figyeled-e még ezt az oldaladat. Ha igen, akkor annak én örülni fogok. Ma kezdtem el kipróbálni ezeket a recepteket, és nagyon örültem neki, mert igazán jól sikerültek... Kivéve a pizza.... nekem annak az állaga nem lett folyékony.... sőt, kifejezetten száraz, szétesős.... nem tudom, hogy miért, mivel mindent a recept szerint csináltam..... annyi mennyiséget, amit írtál.... Kellett volna még vizet tennem hozzá? Azt szabad? Egyébként fogtam a masszát, és végül is a tepsiben a tenyeremmel formáztam koronggá, és persze megsült így is, de közel nem olyan lett, mint a te képeden... Szóval, ha még olvasod ezt itt, akkor kérlek írd meg nekem, mit ronthattam el:) Köszönöm! KrisztaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-89318371505771193992011-03-07T21:15:16.195+01:002011-03-07T21:15:16.195+01:00Szia Bernadett,
nekem a 2. sütés után szokott egy...Szia Bernadett, <br />nekem a 2. sütés után szokott egy kicsit összébb esni (vagy összébb sülni?), de ahogy a képen is látod, a félkész pizza még egész "magas".<br /><br />Ha nem sikérből (azaz búzafehérjéből), hanem más fehérjeporból készíted az alapot, akkor nem is nő meg ennyire.<br /><br />Sajnos most nincs hirtelen ötletem, mi lehet az összeesés oka, esetleg próbáld meg, hogy egy kicsit tovább sütöd "elő" (azaz az első sütés legyen min.15 perces) Talán akkor keményebb kérget kap a sikéres alap.LC Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-52181563252893585812011-03-07T20:33:48.405+01:002011-03-07T20:33:48.405+01:00Kedves Cuisine!
Mi lehet annak az oka, h amint ki...Kedves Cuisine!<br /><br />Mi lehet annak az oka, h amint kivettem a félkész pizza lapot a sütőből 5mp alatt a felére vissza csökkent?:D elég vicces látvány volt, de nem értettem h mit rontottam el :/Bernadetthttps://www.blogger.com/profile/16654397979447065732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-25742092394476642292010-09-07T21:57:33.631+02:002010-09-07T21:57:33.631+02:00Köszönöm!Köszönöm!LC Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-24131845471918519642010-09-07T12:15:06.398+02:002010-09-07T12:15:06.398+02:00Kedves lccusisine!
Hadd gratuláljak, fantasztikus...Kedves lccusisine!<br /><br />Hadd gratuláljak, fantasztikusak a receptjeid! Lenne néhány kérdésem hozzád, de ha nem haragszol inkább mailben tenném fel, ha megkapom a címed:)Köszönöm!<br /><br />egy rendszeres olvasód:<br /><br />evaAnonymousnoreply@blogger.com