tag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post6843986126392646530..comments2022-03-25T14:08:54.734+01:00Comments on LC cuisine: KarfiolpüréLC Cuisinehttp://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-13267639440239659992010-08-31T16:09:56.207+02:002010-08-31T16:09:56.207+02:00Köszi az ötleteket! Azért a párolást javaslom, hog...Köszi az ötleteket! Azért a párolást javaslom, hogy ne legyen túl vizes az egész massza, de ha érdemes, ki fogom próbálni, hogy alaplében főzöm meg.LC Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/02304209151988553953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7790118368440792115.post-14396120799093756322010-08-31T13:35:12.192+02:002010-08-31T13:35:12.192+02:00Ezt az ízt lehet úgy fokozni, hogy az apró rózsákr...Ezt az ízt lehet úgy fokozni, hogy az apró rózsákra szedett karfiolt párolás helyett zöldség alaplében főződ kb. 5 percig.<br />Én tejszín helyett csak egy nagyon kevés (kb. 1 kanálnyi) creme fraiche-t tettem bele (csak ennyi volt itthon :) ).<br />Egyébként valóban nagyon finom köret, a krumplipüré kiváló alternatívája.Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/04471034917614637149noreply@blogger.com